<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-TB5CFS4P" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"></iframe>

Monoi TIKI Tahiti

100% naturale și vegetale

Uleiul natural din nucă de cocos

Monoi Tiki Tahiti este ideal pentru masaje, îngrijirea părului, catifelat, băi cu ulei și multe altele. Uleiul de nucă de cocos presat la rece hrănește pielea sensibilă, uscată și iritată. Protejează pielea și părul de pierderea umidității și deshidratare. Pielea este catifelată și are un parfum delicat de flori tropicale. Monoi de Tahiti este folosit de îngrijirea bebelușului la ritualurile de frumusețe polineziene pentru a proteja și îngriji pielea. Acest produs valoros se absoarbe rapid în piele și îi oferă o umiditate liniștitoare. Ca o mângâiere blândă în spatele Monoiului de Tahiti și o atingere de parfum senzual pe pielea mătăsoasă și delicată.
La fel ca toate uleiurile naturale de cocos, Monoi de Tahiti se solidifică și la temperaturi sub 24 ° C. Dacă sticla este ținută sub apă caldă sau plasată într-un loc mai cald, uleiul devine din nou moale și lichid. Prin adăugarea de flori uscate ale plantei tiaré, particulele de plante rupte pot pluti în ulei. Asta nu este un defect.